Curcubeul povestilor

Site-ul oficial al Grădiniţei "Curcubeul poveştilor" din Sibiu

Starea de bine a tuturor celor ce stau sub umbrela curcubeului, este o preocupare din geneza instituției. Starea de bine am creat-o prin:

  • Mediu cald, primitor, vesel – dat de amenajarea spațiilor, curții de joacă (picturi pe pereți, mobilier modular colorat vesel, prietenos cu vârsta lor, jucării diverse și atractive, material didactic plăcut și eficient)
  • Oamenii sunt o echipă serioasă dar veselă, care reușesc să lucreze cu copiii datorită faptului că iubesc copiii, au un suflet mare și cald, empatic, înțeleg nevoile și stările copiilor sau a părinților, buni comunicatori și plini de energie. Se ajută și susțin de câte ori este nevoie. Crează situații de învățare diverse, atractive, stârnind curiozitatea și implicarea copiilor indiferent de vârsta lor. Suntem dedicați fiecarui copil, ajutându-i sa atingă potențialul maxim.
  • Asigurăm trei condiții esențiale: siguranță, igienă și confort. Asta e ceea ce ne-a făcut să câștigăm încrederea clienților noștri părinți (transparență maximă-comunicare eficientă). Copiii sănătoși sunt mai fericiți și zâmbesc mai mult.
  • Ne aliniem la nevoile moderne de comunicare sau educare, folosind modulele specializate de pe Platforma Kinderpedia;
  • Acomodarea copilului e foarte importantă. In Grădinița cu Program Prelungit ,,Curcubeul Poveștilor” acomodarea copilului se face treptat și în strânsă colaborare cu parinții. Copilul trebuie sa aibă încredere și să își formeze o atitudine pozitivă, să vină cu drag și să se simtă protejat.
  • Suntem transparenți- părinții au acces la camere (la solicitarea lor) și pot opta pentru a observa activitatea din grupă din spațiul destinat întâlnirii cu părinții, prin acvariul cu peștișori special creat.